Payallar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel , sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek; Mesleki olarak yeterli, verimli, çalışkan, teknolojiyi takip edebilecek ve kullanabilecek, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip dünya standartlarında ticari sektöre hizmet verebilecek elemanlar yetiştirmek; Meslek liseleri arsında cazibe merkezi oluşturabilmek , okulumuzun yetiştirmiş olduğu öğrencilerin mesleki ve insani özelliklerle iş dünyasında aranan ve vazgeçilmeyen eleman özelliği kazandırmak için VARIZ!

Misyon: BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNE GÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK ve ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK ve BÖLGEMİZDEKİ MESLEK LİSELERİ ARASINDA OKULUMUZU EN ÖNDE TUTMAK.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.40
Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: Okulumuza öğrenci servisleri hizmet vermektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: ANADOLU LİSESİ : 68, ANADOLU MESLEK PROGRAMI : 68
Diğer Hususlar: Öğrenci Türü: Karma

WEB - https://payallarcplal.meb.k12.tr

Adres - PAYALLAR MAH. İLİM SOKAK, NO 4, ALANYA / ANTALYA

Yerleşim Yeri - PAYALLAR MAH. KALE MAH.KALE SOK. NO :15 ALANYA/ANTALYA

Adres - PAYALLAR MAH. İLİM SOKAK, NO 4, ALANYA / ANTALYA

Ulaşım Alanya Antalya yolu üzerine olan okulumuza her 15 dakikada bir kalkan Alanya Konaklı,Alanya Türkler ve Alanya Manavgat minibüsleriyle ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 120 KM ilçe merkezine 15 KM dir...